RIBS & WINGS AMSTERDAM

RIBS & WINGS AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 74 beoordelingen
29 sep 2018 om 2:41 Too expensive, too slow and Poor quality
27 sep 2018 om 20:24 Ik was zo blij! Normaal altijd slappe patat of een fout in de bestelling als je rond 12 uur nog eten wilt bestellen. Patat was knapperig, burger royaal belegd en de bezorger was een erg vriendelijke jongen.
10 sep 2018 om 19:14 Dit heb ik nog nooit meegemaakt.. Niet alleen duurde het 2 uur en 10 min voordat de bestelling erwas. Voor uw indicatie de bezorging van slappe koude frietjes en spareribs was om 00:30 geplaatst en werd om 02:40 bezorgd. Laatste keer...
10 sep 2018 om 5:41 Twistit Frits was goed en het stokbrood sparibs waren echt niet lekker 1.en al vet wat heel glazig was grilde ervan en heb ze weg gegooid zeker geen 2e keer dat ik dit bestel
8 sep 2018 om 5:41 Alles was goed
7 sep 2018 om 10:54 les spareribs c'├ętaient que du gras.. deguelasse. hele vieze spareribs, vol met vet. gooi je geld maar meteen door t raam
4 sep 2018 om 4:30 Geen klachten , heel snel afgeleverd (s'nachts) en goed te eten
3 sep 2018 om 5:28 We hebben voor het eerst hier besteld en het was heerlijk de hotwings en de kipnuggets. Graag weer een volgende keer.
31 aug 2018 om 8:50 Good quality --- Quick Delivery. Recommended!!
28 aug 2018 om 20:57 Duurde redelijk lang en aantal producten waren koud
24 aug 2018 om 0:06 Friet was lekker vers! Hamburgers waren heerlijk! 3e avond op rij besteld.
23 aug 2018 om 11:04 Ribs waren TASTYYY!!!